مصرف زعفران در دوزهای بالا میتواند خطرات بالقوه داشته باشد، چون تجمع زیاد عناصر بسیار فعال موجود در زعفران، میتواند طیفی از تاثیرات گوناگون روی بدن داشته باشد.با این وجود، در دوزهای کمتر( مثلا در وعدههای غذایی یا به شکل قرصهای مکمل)، عوارض جانبی خاص یا خصوصیات آلرژیک مشاهده نشده است. بعضی از تاثیرات جانبی […]
زعفران، ادویهای رایج و محبوب است که از گلی بهنام زعفران بدست میآید. اسم علمی آن Crocus sativus میباشد، و میتوان کلاله آن را خشک کرده و طی فرایندی تبدیل به ادویهای ارزشمند کرد، زعفران از نظر وزنی، با ارزشترین ادویه است. این رشتههای نازک، معمولا نارنجی متمایل به قرمز بوده و با دست، از […]
تاریخچه پسته پسته میوه خوشمزه ای است که امروزه در نقاط مختلف جهان کشت می شده و دوستداران فراوانی دارد ولی خاستگاه اولیه این میوه ایران بوده و سپس به کشورهای مختلف راه یافته است. در حال حاضر پسته یکی از اقلا م مهم صادرات غیرنفتی ایران را تشکیل می دهد اما سابقه صادرات آن […]
متخصصان می گویند: خوردن یک مشت مغز پسته در روز نه تنها یک میان وعده مناسب و خوشمزه است بلکه برای سلامتی نیز مفید است؛ چون بر اساس نتایج این تحقیق جدید پسته با کاهش روند جذب کربوهیدرات ها در بدن می تواند قند خون را پایین بیاورد. محققان دانشگاه تورنتو در کانادا که این […]
اگر مزاج گرم دارید پسته را با انار ترش بخورید از آنجا که پسته دارای طبع و مزاجی گرم و خشک است، بنابراین مصرف آن در افرادی که دارای مزاج گرم هستند باید با پرهیزهایی همراه باشد، چراکه زیاده روی در مصرف آن موجب برهم خوردن تعادل بدن شده و عوارضی را برای فرد به […]
این خبر کوتاه در آستانه ی عید و فرا رسیدن زمان آجیل خوری، می تواند آقایان را تشویق به پسته خوری در ایام عید بکند. همین جا بگوییم که گفته شده است روزی ۱۰۰ گرم نه بیشتر. علاوه بر این مصرف روزانه ی آن نه اینکه فقط چند روز اول عید و چندین مشت. در […]
توصیه مهم ما به مردم این است که همیشه خوردنی های تازه بخورند مثلا وقتی میوه های تازه در دسترس است چرا باید آبمیوه های بسته بندی شده بخورند یا آجیل های خشک شده و ویتامین های فرآوری شده مثل میوه، سبزی را به صورت تازه بخورند چون مواد خشک شده حتما حاوی سم و […]
پسته خواص مفیدی برای سلامتی مان دارد و می تواند استرس و اضطراب را دور کند. پس از خواص بی نظیر این مغز خوشمزه نباید غافل شوید! بنا بر مطالعات علمی پسته روی واکنش های مرتبط به استرس تاثیر مثبتی دارد. پسته در بین چند آجیل کم کالری قرار می گیرد و حتی برای درمان […]
پسته، یکی از محبوب ترین مغزها نزد ایرانیان است که فواید زیادی دارد. این مغز از منظر طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است مزاج پسته: مزاج پسته گرم و خشک است. مُصلح های پسته : -زردآلو -انار ترش -سرکه -سکنجبین -آلو بهترین نوع پسته کدام است؟ بهترین پسته، نوع دانه درشت آن است […]
پسته در گروه مغزها و آجیل ها یکی از بهترین منابع پتاسیم محسوب می شود که میزان پتاسیم آن با این جثه کوچک برابر با پتاسیم پرتقال است. این دانه خوش آب و رنگ اگرچه جثه و اندازه کوچکی دارد اما خواص درمانی و غذایی آن به حدی زیاد است که می تواند ابتلا به […]
- 1
- 2