پسته، یکی از محبوب ترین مغزها نزد ایرانیان است که فواید زیادی دارد. این مغز از منظر طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است
مزاج پسته:
مزاج پسته گرم و خشک است.
مُصلح های پسته :
-زردآلو
-انار ترش
-سرکه
-سکنجبین
-آلو
بهترین نوع پسته کدام است؟
بهترین پسته، نوع دانه درشت آن است که رنگ پوست بیرونی آن سبز مایل به بنفش و پوست درونی آن نازک و سفید، و مغز آن هم سبز باشد.
خواص پسته:
-تقویت کننده مغز و قلب و معده و لثه دندان
-خوشبوکننده دهان
-چاق کننده
-باز کننده انسداد کبد
-مقابله با سرفه، اسهال، استفراغ و سردی کلیه ها
-افزایش میزان مایع منی و میل جنسی
-برطرف کننده مشکلات ناشی از آلودگی هوا
پسته خام یا شور؟
باید به این نکته دقت کرد که منظور ما، استفاده از پسته های تازه و خام و با حجم مصرفی متعادل است. بنابراین، کسانی که دائما از پسته های شور و با حجم مصرفی غیراستاندارد استفاده می کنند، نباید انتظار داشته باشند که از همه فواید آن برخوردار شوند.